Profiler

Nyhetsbrev Nr 4 2010 På gång: Nya Ljus & Rum

Nyhetsbrev Nr 4 2010In memorian
Lars Starby har lämnat oss, 85 år gammal. Hans livsgärning inom belysningsområdet är ofantlig och i detta nummer av ceebels nyhetsbrev kan du läsa några minnesord av Magnus Frantzell och Lars Berggren som haft förmånen att arbeta tillsammans med Lars under många år.

Nya Ljus & Rum
Nya Ljus & Rum kommer att släppas i dagarna. Läs om de förändringar som genomförts gällande nya avsnitt och nya sätt att beräkna energibesparing på ett effektivare sätt.

Kapa Kilowatten
Den 6 maj genomfördes Kapa kilowatten i Stockholm. Läs vårt referat från den högintressanta dagen!

Inbjudan till konferens
Sist men inte minst vill vi som arbetar med ceebel hälsa alla intresserade välkomna till Katrineholm den 18‑19 augusti då konferensen Energy efficient lighting in a human perspective går av stapeln. Mark Rea och Mariana Figueiro från LRC kommer att föreläsa och resultat från forsknings‑ och utvecklingsprojekt inom Energimyndighetens program för energieffektivsering inom belysningsområdet kommer att presenteras. OBS! Antalet platser är begränsat! Anmälan sker på webben (se inbjudan), sista anmälningsdag är den 24 juni.

Läs nyhetsbrevet här: Nyhetsbrev Nr 4 2010 

Väl mött!

Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud