Energimyndigheten

Project Qatar 2012

Exportrådet och Energimyndigheten inbjuder företag att delta i den svenska montern på Project Qatar 2012. Qatars största mässa för den snabbt växande byggsektorn äger rum 30 april till 3 maj.

Project Qatar är den viktigaste mässan för Qatars växande och stora byggindustri, 30 april – 3 maj.

Project Qatar kommer att locka många regionala och internationella företag inom handel, byggande, konstruktion, miljöteknik och material. Mässan erbjuder en unik och dynamisk mötesplats där köpare och säljare kan knyta kontakter och dra fördel av den framtida utvecklingen inför VM i fotboll 2022. Qatar är det första arabland som blir värd för världsmästerskapen och byggprojekten omfattar mer än 250 miljarder dollar. En tredjedel av investeringarna består av infrastrukturprojekt, som vägar, broar, järnväg mm.  Mer info om mässan.  InbjudanQatar.

Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud