Övrigt Trafikverket

Stockholm Lighting Days 2012 – Social Light

 SLD2012Inbjudan

Ljusforum och Trafikkontoret, Stockholms stad i samarbete med Social Light Movement och Guerrilla Lighting organiserar en belysningskonferens på torsdag den 4 oktober i Tensta Konsthall.

Stockholm Lighting Days arrangeras för fjärde gången, i år som en avslutning till en fyradagars workshop i Hjulsta arrangerat av Social Lighting Movement och Guerrilla Lighting. Workshopens ledare och deltagare kommer att sammanfatta och föreläsa på konferensen för att ge fler möjlighet att ta del av samlad kunskap och metodik.

Konferensspråket är engelska och målgruppen är studenter och professionella med någon form av ljusrelaterade frågor på sin agenda och berör t ex arkitekter, ljusdesigner, ljusplanerare, elkonsulter, fastighetsägare, förvaltare, byggentreprenörer, investerare, myndigheter, politiker och studenter inom dessa gebit.

För mer information och anmälan besök www.stockholmlightingdays.se

Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud