Övrigt

Svenska Ljuspriset – tävlingsbidrag för 2012 års bästa ljusprojekt

Sv-Ljuspriset-cmyk

Svenska Ljuspriset delas ut nästa gång för 20:e året i rad och arrangörerna välkomnar nu tävlingsbidrag till den årliga tävlingen, som uppmärksammar den höga nivån av ljusplanering i Sverige.

Juryn bedömer tävlingsbidragen från såväl visuella, estetiska, funktionella, tekniska som driftekonomiska aspekter och vill lyfta fram projekt eller delar av projekt, som har intressanta kvaliteter vad gäller gestaltning, tekniska lösningar, brukaraspekter och driftsekonomi.

Fyra projekt bland de tävlande nomineras till finalen och presenteras i tidningen Ljuskultur. Samtliga finalistprojekt presenteras och får en stor uppmärksamhet vid prisutdelning, som arrangeras i samband med LJUSDAGEN den 10 september 2013 på Waterfront i Stockholm. Vinnarprojektet tävlar vidare om Nordic Lighting Award, som är en gemensam tävling för de fem nordiska länderna.

Arrangörerna välkomnar tävlingsbidrag insända till:
Svenska Belysningssällskapet, Box 126 53, 112 93 Stockholm eller till info@ljuskultur.se
senast den 25 januari 2013. Fullständiga tävlingsreglerna samt ansökningsblankett och övrig information finns på www.ljuskultur.se 

Tävlingsarrangörerna är Svenska Belysningssällskapet, Västsvenska Belysningssällskapet och Sydljus i samarbete med tidningen Ljuskultur.

Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud