Belysningsbranschen / Ljuskultur Övrigt

Smart belysning ger Earth Hour varje dag

Logo Belysningsbranschen


Earth Hour
är en internationell kampanj som drivs av Världsnaturfonden WWF och uppmanar hushåll och företag att under en timme i första hand släcka belysning och om så önskas även stänga av icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma klimatfrågan. Kampanjen sker årligen under den sista lördagen i mars.

Belysningsbranchen menar att symbolhandlingar som WWFs Earth Hour är mycket viktiga för att sätta fokus på miljöfrågan men vill påpeka att vi kan minska energiförbrukningen i Sverige med upp till 80 % genom att byta ut gamla belysningssystem i våra offentliga miljöer? Se Belysningsbranschens film om smart belysning och få tips på hur vi tillsammans kan åstadkomma långsiktig förändring!: http://bit.ly/ZT9mdL

Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud