Belysningsbranschen / Ljuskultur Konferenser & seminarier Övrigt

Ljusdagen 2013

Ljusdagen_2013

Tisdagen den 10 september är lika med Ljusdagen 2013 och platsen för evenemanget i år är Stockholm Waterfront Congress Centre. Ljusdagen fokuserar på belysningens betydelse i byggprocessen och representanter från hela byggkedjan kommer att dela med sig av sina erfarenheter och diskutera hur vi kan stärka belysningens position. Från utlandet kommer Francesca Bettridge, prisbelönt ljusdesigner och VD för Cline Bettridge Bernstein Lighting Design i New York. Och naturligtvis ingår utdelning av Svenska Ljuspriset samt presentation av de fyra finalisterna i  programutbudet.

Läs mer på http://belysningsbranschen.se/ljusdagen/eller ladda ner programmet här.

Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud