Belysningsbranschen / Ljuskultur Information Konferenser & seminarier Övrigt

Hållbart byggande med glas – seminarium i Göteborg

Seminarium, Hållbart byggande med glas
Arrangör: ACC Glasrådgivare AB
När: Torsdagen, 17 oktober 2013
Tid: Kl 12.30 – ca 17.00
Var: ETT Mat Vin Möten
Kungsportsavenyn 1
Anmälan: www.acc-glas.se
Eller kontakta, Olivier de Rooij,
tel. 031-333 38 91Hållbart byggande med glas

Hållbart byggande med glas

Arrangör:           ACC Glasrådgivare AB
När:                     Torsdagen, 17 oktober 2013
Tid:                      12.30 – ca 17.00
Var:                     ETT Mat Vin Möten, Kungsportsavenyn 1, Göteborg


Glasade konstruktioner har aldrig varit så aktuella som idag och möjligheterna utvecklas kontinuerligt. Att skapa spännande och nyskapande arkitektur, ett bra inneklimat, hälsosamt dagsljus, energismarta lösningar och långsiktigt lönsam ekonomi är exempel på viktiga frågor.


Är glaskonstruktioner ett lämpligt material från ett hållbarhetsperspektiv? För att belysa dessa frågeställningar arrangerar ACC Glasrådgivare till ett seminarium om användning av glas – nu och i framtiden. Seminariet vänder sig till arkitekter, byggherrar, fastighetsägare, konsulter, entreprenörer och andra som har intresse för glasade konstruktioner. Ni kommer att få ta del av föreläsningar av olika experter inom arkitektur, fastighetsutveckling, inomhusklimat, energi, etc.


Om författaren

Cinna Adanko

Better Tag Cloud